Recruitment

Відвідайте Everyday.sumy.ua: знайдете новини, поради та горо

If you wish to apply to us, this is the place for you!

by ThomasDek » 11 Feb 2026, 11:15

Хочу показати сайтом Everyday.sumy.ua. Цей сайт є інформаційний портал, на якому виходять матеріали на надзвичайно різні темы. Стисло, то там знайдете багато чого: від огляду військової ситуації та ринку житла до порад з економії на комуналці та цікавих фактів щодо навколишній світ.

На що саме варто звернути увагу:
- Свіжі новини й аналітика: Аналіз подій в Україні (військова тема, енергозабезпечення, фінанси).
- Практичні лайфхаки для щодення: Огляди про побутові справи, побутову техніку, здоров'я й гроші (як приклад, щодо найдорожчий режим прання або ринок оренди).
- Цікавий матеріал: Цікаві матеріали (як незвичайні відомості), гороскопи (рунічні), підбірки.

Портал має прозору навігацію за розділами (Дім і сад, Цікавинки, Корисні поради, Здоров’я, Гороскоп, Військові теми і так далі), отже легко віднайти потрібну інформацію. Контент оновлюється кожного дня.

У разі якщо ви шукаєте єдиний ресурс, в якому можна буде почитати і з новинами про військові події, і про те, як економити електрику, і пізнати щось цікаве про природу — то тобі на цей сайт.
ThomasDek

Return to Recruitment