Recruitment

Моя історія дружби з мультиваркою

If you wish to apply to us, this is the place for you!

by Viviancot » 11 Mar 2026, 12:25

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею не складалися. Я часто псувала продукти або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Спочатку я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і я таки наважилася її увімкнути.

На блозі найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я кинула в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Ти що, справді готуєш?".

Коли я відкрила кришку, то була вражена. Це була нормальна готова вечеря! Справжнісінькі голубці! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона не зважає на мою недосвідченість: страви виходять ідеально, без мого контролю і олія не бризкає на всі боки. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Viviancot

Return to Recruitment